2016. március 24., csütörtök

18.fejezet / Démoni szerelem

Hozzád kötve



Mary kétségbeesetten rajzolt egy pentagrammot, és bele húzta Nikol véres hulláját. Eldobta a testet és kijött a csillagból. Míg Nick a hibriddel foglalkozik addig ő megmenti a bukottat. Innen is látta,hogy a lány testében a lelkének egy darabja itt ragadt. A boszorkány megkönnyebbülve sóhajtott fel. Mary gyorsan megidézte Nikolt, ki halvány sárga, szinte már arany fényben jelent meg. Döbbenten nézett Maryre és mikor meglátta a földön fekvő összeroncsolódott testét úgy grimaszolt,mint aki citromba harapott. 
- Mit keresek itt? 
- Tudod mit csinál velem Jane,ha ezt megtudja? - sipított a lány és dühösen Nikolra nézett. Ha a lány nem lenne szellem Mary most tekerte volna ki a nyakát dühében. Nikol smaragdzöld szemei tágra nyíltak és elveszetten leült a hideg kőre,bár nem érezte hisz szellem volt. 
- Jane....mit tettem? 
- Semmi pánik szivi. Akkora baj nincs. - ropogtatta meg a nyakát és a kezeit a boszorkány készülve a varázslásra. - A testedben maradt a lelked egy darabja,amit a hibrid pasidhoz fogok kötni,így a többi részed visszatérhet a testedbe. És ameddig a hibrid életben van addig te is. Később megköszönheted egy ütős kávéval és valami alkohollal. - legyintett a lány és olyan könnyedén beszélt erről,mintha az időpontot egyeztetné a fodrászával. 
- Ezt nem teheted! - fakadt ki a lány. 
- De megtehetem és meg is fogom tenni. Megígértem Janenek,hogy minden rendben lesz,de a lelked mégis a tested mellett ül...
- A "rendben" nálunk elég tág fogalom. - forgatta a szemeit Nikol. 
- Szarok a véleményedre angyalkám. Vissza láncollak a testedbe ha tetszik ha nem. 
 
 
 
Alex bevezette Janet egy fogadóba. A pultos lány szemei felcsillantak,mikor meglátta ki is pontosan az új vendég. 
- Hercegem! - nyávogott a lány. 
- Csss! Joe kérlek ne hívd fel rám a figyelmet! - a lány lelkesen bólogatott és kacérgodva bámulta a csuklya alól figyelő démont. A dekoltázsa hirtelen mélyebb lett,a hangja idegesítően vékony és a csípőjét is nevetségesen ringatta. Janennek kedve lett volna beverni egyet a lánynak. Megnézte volna,hogy utána mennyire mer mosolyogni mikor hiányzik néhány hófehér foga. Alex elvette a bagzó macskától a kulcsot és elindult felfelé a lépcsőn Jane mögött. 
- Jól ismeritek egymást?- kérdezte a lány egy lépcsőfordulóban. 
- Mondhatni. 
- Megdugtad? - fordult meg a lány és dühében vörösödni kezdett a füle. 
A démon úgy sütötte le a szemét,mint a kisgyerek amikor rajta kapták,hogy dugi édességet evett. 
- Hányszor? - csikorgatta a fogait Jane. 
- Kétszer. 
Jane sértetten bólogatott és feltrappolt a következő emeletre. 
- Jane!
A lány kettesével kezdte venni a lépcsőfokokat,de a démon könnyedén tartotta vele a lépést. 
- Jane...- Alex megfogta a lány kezét ezzel megállítva őt. Felnézett és látta,hogy pont a szobájuk előtt állt meg. Bevonszolta a lányt és bezárta mögötte az ajtót. A falnak szorította a kis tündét, elvágva a menekülési útvonalait. Mikor fölé magasodott akkor tudatosult benne újra,hogy Jane mennyire apró hozzá képest. 
- Nem vagyok szent Jane. Sok kalandom volt. Ez nálam egy hosszú időszak volt,de már vége. És nem vagyok rá büszke. 
- Felfogtam, oké?
- Nem,nem fogtad fel. Minden egyes nőben téged kerestelek. A páromat. Évszázadok óta. 
- Szóval most már az én hibám!?
Alex egy csókkal hallgatatta el a lányt. Jane nem akarta beengedni,de Alex behatolt a lány szájába és gyengéden simogatta nyelvével. Jane haragosan beleharapott Alex alsó ajkába, hátha ettől a démon majd meghátrál,de az ellenkezőjét érte el. Felkapta a tündét, bevitte a fürdőbe és hideg zuhany alá tette.
- Hűtsd le magad aztán beszélünk. - vágta be maga mögött az ajtót a démon. Jane megszeppenve ült a jéghideg zuhany alatt és nézte az ajtót,ahol a démon kiment. Lehet,hogy tényleg túlzásba vitte? Eluralkodott rajta a féltékenység. Végülis Alex vele volt nem a pultos kiscsajjal vagy bármely más kalandjával...hanem vele. Janenel. A lány felállt, elzárta a vizet és bement a hálóba. A ruhája teljesen átnedvesedett, vörös haja az arcához tapadt. Alex felnézett a lányra és rögvest vörössé váltak a szemei. Visszanézett a padlóra, nehogy ráugorjon a kis tündére. Jane azt hitte Alex annyira haragszik rá,hogy még csak rá sem akar nézni. A lány levette a vizes gatyáját és a pólóját is a földre küldte. 
- Mit csinálsz? 
Jane nem szólt semmit csak a démon ölébe ült és vizes testét Alexhez préselte. Olyan szorosan ölelte a férfit ahogy tudta. A démon élesen kifújta a levegőt és igyekezte tartóztatni önmagát,de ez nehezen sikerült. Jane máris érezte combján a férfi merevedését. Alex nagy kezei végig simítottak a lány meztelen testén. Érezte,hogy milyen hideg. Késztetést érzett arra,hogy felmelegítse őt. 
- Ne haragudj rám jó? - rezzent meg a lány füle és fejét Alex vállára helyezte. 
- Nem haragszom rád csak azt akarom,hogy tudd én csak téged akarlak. 
- Bizonyítsd be. - kapta fel a fejét a lány és türelmetlenül mocorgott a férfi ölében. 
- Jane...- kezdte figyelmeztetőn Alex. Tudta,ha már csak a bőre a lányéhoz surlódna nem lenne megállás. 
- Igen? - búgta a lány és harapdálni kezdte Alex fülét. 
- Ha folytatod nem tudok majd megállni. 
- Ki mondta,hogy állj meg? - kérdezte Jane és benyúlt a démon pólója alá. Alex megcsókolta a lányt, mire Jane már a férfi nadrágjával bajlódott,de túl ügyetlen volt. A démon felmordult és villámgyorsan megszabadult a ruháktól. Ágynak szegezte testének a súlyával a lányt és ajkai felderítő útra indultak Jane testén. A tünde csak úgy égett a vágytól, hogy végre teljesen Alexé legyen. 
- Akarlak. Most. - zihálta a lány. 
- Ne legyél türelmetlen. - mormogta Alex és ráérősen végigsimított a lány combján,fel a derekán a melléig. Jane beleborzongott a férfi érintésébe. Annyira itta a vágyát,hogy azt sem tudta hova tegye magát. Jane átkarolta lábaival a férfit és csípőjét felfelé mozgatta. Alex eleget adott menyasszonya néma kérésének és belé hatolt. Érezte Jane puha és forró testét. Szakértő mozdulatokkal döfködte a lányt és mikor érezte,hogy lassan a csúsra ér belemélyesztette fogait a lány bársonyos bőrébe. A jel,mely örökre össze láncolta őket mindkettejük szíve fölött beleégett a bőrbe,de ők ebből csak a gyönyört érezték. A lány azonnal elment.Alex szinte felrobbant a lány testében. Pihegve az oldalára fordult és magához ölelte a feleségét. 
 
 
 
 
Mary megpofozgatta Nikol arcát és a lány riadtan tért magához,majd kapkodta a levegőt. 
- Na ezzel is megvagyunk,mégsincs este. - tapsolt egyet vidáman Mary és megigazgatta arany fürtjeit. 
- Mit tettél!
- Tulajdonképpen halhatatlanná tettelek édesem. - kacsintott a boszorkánymester. 
- Ez mit jelent?
- Azt,ha valaki megsemmisíti a testedet a lelked regenerálja a fizikai testedet. Magyarán se te nem tudod kinyírni magadat se más nem fog tudni. Kivéve,ha kinyírják a hibrid pasidat. Tök mindegy hogyan halsz meg, nem szabadulsz az élettől. 





 : touch...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése