Összefoglalók

Változások, szereplők, történetek. 


Nos, üdvözlök mindenkit, aki erre tévedt. A napokban sok változás történt, a célok és érzések megváltoztak. Kevesen fogják ezt így megérteni, de nem is ez a lényeg. Mivel két blogcímünk van, egy blogger és egy gpotal, (amin mostanában sok változás történt). Barátnőmmel megosztottuk a két blogot. Ő szerkeszti a gportált és én a bloggert (sajnos nem igazán értek hozzá, de mindent megteszek, hogy elnyerje tetszéseteket) Ezért is döntöttem úgy, hogy megpróbálkozok a kódok és látvány világával. Remélem lesznek érdeklődök a blogok iránt, a történetek idővel befejeződnek( fogalmazódnak,de nem nagyon haladnak, amiért bocsánatot kérek). A sok változás remélem elnyeri mindenki tetszését.  

Akkor kezdjük is az első történetünkkel, amiben sajnos eléggé megrekedtünk. (ígérem próbálkozunk). 

Mágusok  : 

Lényegében egy háborúról szól, ami mágusok és démonok között játszódik. A történet középpontjában családi titkok, drámák húzódnak. A főszereplő, Amy egy mágus családból származik. Élete során kénytelen erősnek és kitartónak maradni, mindent megtesz a megmaradt családtagjaiért, gyakran a halállal néz farkasszemet. Céljai nemesek, de nem garantálják a boldogságot. Egy démonsereggel az oldalán, titkokkal, bosszúvággyal indul a csatába bátyja ellen. A sötétség és a fény vív halálos harcot, de nem tudni ki a jó és a rossz. 

Szereplők: 

Amy: Lélek, jégmágus. Családját elveszítette, Bátyja halálát akarja Öccse elveszett. 

Derick: Amy bátyja. Tűzmágus. A hatalomvágy vezérli, mindent megtesz a győzelemért, akár a húgát is feláldozná.

Argon: A démon király. Serege és fiai szövetséget köt Amy-vel, remélve a győzelmet és a békét.
 

Alex: Argon kisebbik fia. Démon, Amy védelmére kell.

Erik: Argon idősebbik fia. Szintén démon.

Nick: Amy fogadott nimfa öccse.    

   

Démoni szerelem: 

Nehezen behatárolható történet. Kezdésekor elhatároztuk a valós alapjait (bizonyos mennyiségben). A történet könnyedén és gyorsan haladt. Idővel elveszett az igazságalapja. A történet más indokok miatt is, változik, hanyatlik. Jane, Nikol régi barátok, akik régen elvesztették egymást, még Nikol megismerkedett a démonokkal Kristoffal és Alex-el, addig Jane az életével harcolt.Ezt dolgozza fel a (gportálon) a Lángoló múlt. A démoni szerelem a jelenben játszódik Jane visszatér Nikol otthonában, ahol kénytelen elfogadni a démonokat. Alex beleszeret a lányban, megannyi kalandba és veszélybe keverednek. Jane-t eltitkolt múltja üldözi. Védeni próbálja barátaid, de Nikol-ék segíteni akarnak. A lány titkait lassan feltárva megbízik bennük. Ezalatt a vámpírok végső támadást terveznek a Varázsvilág elpusztítására. Vajon Nikol a bukott angyal szembe mer nézni a valósággal, legyőzi vámpír anyját? Jane a kis tünde győzelmet arat a múltja felett? A démonok kitartanak mellettük vagy minden elveszítenek? Ki nyer egy olyan harcban, ahol a múlt és a fájdalom harcol? 


Szereplők: 

Jane: A tündék kivétele. Jane bátor és temperamentumos személyiség. A múltja szorongatja, testvérével menekül a vámpírok elől. Elfojtott érzései, eltitkolt élete és a veszély ellen kell harcolnia. Elfogadja a segítséget vagy tovább menekül?   

Alex: Démon. Vámpírok ellen harcol, féltestvérével Nickol oldalán. Remek harcos. Vajon megszerzi a boldogságot vagy elbukik?  

Nick: Jane kistestvére. A csaták közepén nő fel. Jane mindent feláldozna érte. Nem kizárt, hogy meg is teszi.

Nikol: Bukott angyal. Életében egyszer lesz boldog, de azt is elveszíti. Vámpírrá vált anyja életére tör és bosszúra esküszik. Jane egyetlen barátnője, bizalmasa. Nikol mindent egy lapra tesz fel. Örökre elbukik vagy életében egyszer nyertes lesz?             

Kristoff: Démon. Szereti Nikolt. Védelmet és biztonságot ad a lánynak. Mindent megtesz érte, vajon életét is feláldozza? 


Telepaták: 

Nostredamus jóslatai egytől-egyig beigazolódnak. Itt a haradik világháború. Az emberek pedig különleges katonákat- a Másokat  - alkalmazzák. A világ kishiján elpusztult.
És most szár évvel később az emberek ki akarják irtani a a Másokat. Újabb háború. És már csak egy valaki tudja... mik is pontosan a mások, és hogy az emberek pedig nem is különböznek annyira tőlük... Raven igyekszik megbirkózni családja halálával és a körülötte kibontakozó káosszal. Sharon pedig a titkokkal teli rejtélyes lány segítségére lesz. Raven békét akar, tudja mi a feladata...de képes lesz végre hajtani azt? Simon gyermekkori barátja, halott bátyja, fogadott testvére meg tudja védeni a lányt?
Noah a lázadó, vezér fia... eltudja nyerni Raven szilánkokra tört szívét? Mi lesz a Másokkal? Annyi kérdés... ha választ akartok, olvassátok el.

-Érzelmes, mély utazás. Készen állsz az érzelmek kalandjára? 
Nem fogsz csalódni.          


       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése