2016. március 28., hétfő

20.fejezet / Démoni szerelemEgyezkedés
Alex gyengéden végigsimított a kis tünde gerincén. Bársonyos bőre szinte simogatta a démonét. Jane mocorgott egy kicsit, átvetette lábát Alexen és a férfi mellkasára hajtotta fejét majd aludt tovább. Meztelen testük még mindig egymásba volt fonódva. Alex simogatta a lány selymes, vörös tincseit. Nem pont így képzelte az első alkalmat Janenel. Egy koszos és olcsó fogadóban az országának a határán. Elképzelte, hogy körberakja majd a hatalmas szobáját gyertyával és rózsaszirommal, hogy a lány meghatódjon és a nyakába ugorjon. Végigsimított Jane combján mely birtoklón csapdába ejtette. A férfi nem bánta. Sőt. Élvezte, hogy a lány öntudatlanul is magához húzza. Alex fájó szívvel, de felébresztette a lányt. Megsimogatta arcát és gyengéden a lány fülébe suttogott.
- Jane...kicsim...kelni kell.
A lány fülei megrezzentek és lassan felnyitotta gyönyörű kék szemeit. Ez a gyönyörűség csak Alexé volt. Csak az övé. Dagadt a mellkasa a büszkeségtől, ahogy végignézett a kócos vörös hajon és a csábító testen, mely belegabalyodott az ágyneműbe. A lány még jobban odabújt Alexhez és a nyakát puszilgatta.
- Még nem akarok kelni.
- De tudod, hogy kell. Gyere. - emelte fel a lányt és a fürdőbe vitte. Jane szemei azonnal kipattantak.
- Megint hidegzuhanyt kapok? - nézett a férfire, aki hangosan felnevetett és a lánnyal beült a fürdőkádba. Langyos vizet engedett bele és hagyta, hogy Jane elhelyezkedjen.
- Nem. - mosolygott a démon. Jane piciny hátát a férfi kemény felsőtestéhez préselte. A vállára hajtotta a fejét és felnézett Alexre. Ködös tekintetével a férfi ajkait fürkészte. Jane türelmetlenül harapdálta Alex állát. A démon végig nyalta a lány nyakát és megmarkolta Jane melleit.
- Telhetetlen vagy. - búgta a lány bőrébe Alex. Jane beletúrt dús szőke hajába és felnyögött mikor megérezte Alex mennyire akarja őt. A démon fogta a szappant és lassan, szinte kínozva a lányt és saját magát is, elkezdte megfürdetni Janet. A lány nyöszörgött a férfi hatalmas kezei alatt. Mikor Alex végzett Jane teketóriázás nélkül felkapta a szappant, megfordult és ő is jó alaposan megmosdatta a démont, aki félig lehunyt szemmel figyelte a tündét. Jane teljesen odaadó volt, és beengedte Alexet. A lány még forróbb volt, mint ahogy a démon emlékezett rá. Ahogy mozgott benne, ahogy a medencecsontjuk összeért...ez volt a világ legkéjesebb pillanata. De, ami még ennél is perzselőbb volt az a lány mohó pillantása, mikor Alex tövig benne volt és teljesen kitöltötte őt. Az a pillantás térdre kényszerítette a férfit. Bármit képes lett volna megtenni Janeért. A feleségéért. Gyengéd és forró csókokat váltottak. A fürdés így elég hosszadalmasra sikerült. Jane kifáradva mégis éhezve pihegett a férfi ölében, ki még mindég benne volt és ölelte őt.
- Utálom, hogy szorít minket az idő. Legszívesebben minimum egy hétig az ágyban tartanálak. - suttogta a lány nyakába a démon.
- Tedd meg. A tiéd vagyok. - mosolygott Jane és gyengéden harapdálta a férfi füleit, ki erre szorosabban ölelte a lányt.
- Csak az enyém vagy. - búgta.
Alex nagy nehezen kivitte a lányt a szobába és rábírta, hogy felöltözzenek. Ki hitte volna, hogy maga a felöltözés is egy erotikus történet. Jane elfeküdt az ágyon és próbálta vissza csalogatni a démont, de Alex acél akarata nem lágyult, ha nem nézett a lányra. Így csak akkor nézett újra kedvesére mikor már kész volt az indulásra. Megfogta Jane kezét és már teleportált is a saját lakosztályára. Jane szédelegve kapaszkodott a démonba.
- Azt hiszem ezt sose fogom megszokni.
- Van időnk. - kuncogott Alex és megerősítette a hátára tett kardot. Még a saját népét is képes volt lekaszabolni, ha akár egy ujjal is hozzáérnek a feleségéhez. Sokan mondják, hogy a szerelem meggyöngít mindenkit. De Alex ezzel fordítva volt. Eltökéltebb, céltudatosabb, védelmezőbb...és ádázabb harcos lett belőle most, hogy már tudja van valaki, akit meg kell védenie.
- Milyen szép. - nézett körbe mosolyogva a lány. A sötét fabútorok passzoltak a narancssárga falhoz. Egyszerre volt elegáns és meleg hatású. A halvány függönyt félrehúzva a lányegy kör alakú erkélyt pillantott meg, ahonnan az egész tájat belátni. A hegyek, falvak.
- Tetszik?
- Nagyon.
- Tudnál itt élni?
- Mi az, hogy! – vidult fel a lány.
- Gyere. Bemutatlak apámnak. – fogta kézen a lányt, aki meg se moccant.
- Most...azonnal? – sápadt el.
- Semmi félnivalód nincs. – tolta ki az ajtón a lányt és levezette egy lépcsőn, majd egy folyosón végig. Jane csodálkozva nézett körül. Észrevette, hogy Alexországa mintha a középkorban ragadt volna, de mégsem. Föld utak voltak, kis falvakkal a hegyekben, de volt világítás. Furcsa kombináció volt a lány számára. Alex szorosabban fogta a kezét és belépett vele egy nagy ajtón. A lány megcsodálta a faajtóba faragott motívumokat. Mikor beértek a tágas, oszlopokkal díszíszett terembe Jane Alex széles háta mögé bújt. Gyengéden megérintette a férfi lapockáját, aki megsimogatta hüvelykujjával a lány kézfejét. Jane rettentően félt, hogy nem fog megfelelni Alex szüleinek. Ő akart a tökéletes lenni a démonnak, de elég nagy hátrányaz, ha az ember lányát az egész LegendaVilág üldözi. Alex megköszörülte torkát és mély hangját a terem szinte visszhangozta.
- Apám.
- Fiam. Örülök, hogy visszatértél. – mennydörögte a démonkirály. Jane maradék bátorsága is elszállt. Azért mégis meglátszik a tünde vére az ereiben.
- Apám. Szeretném bemutatni neked a feleségem. – szónokolta büszkén Alex. Jane belekapaszkodott a férfi karjába és kikukucskál a háta mögül. Kék szemei egy felettébb szimpatikus férfit és asszonyt pillantottak meg. A nő borostyán szemei kíváncsían próbáltak fia széles háta mögé nézni. Egyértelmű volt, hogy aranyszőke haját Alex édesanjától örökölte. Ránézett a trónban terpeszkedő démonra, ki ugyanolyan leplezetlen  kíváncsisággal nézte a lányt, mint párja. Alex gyönyörű kék szemei, melyek Jane társaságában vörösre váltottak édesapájától örökölte. Jane teljesen kibújt Alex mögül, de még mindég szorosan mellette maradt.
- Örvendek. Jane vagyok a tündék uralkodó házából. – húzta ki magát és méltóságteljesen állt férje mellett.
- Áh! A bátor Jane. Hallottuk ám, hogy szembe szálltál a trónbitorló testvéreddel és megszöktetted az öcsédet. Megmenekültél a vámpíroktól is. Tünde létedre igen bátor vagy. – lelkesedett fel az asszony és közelebb lépett, majd megfogta a lány szabad kezét. Arca kipirult a sok dicséretre. Azt hitte nem fognak örülni egy szökött hercegnőnek.
- Az igazság az, hogy...segítségért jöttem ide. – nézett előbb a nőre, majd a közeledő démonkirályra. Jane kezdte úgy érezni eltörpül. Mindenki magasabb volt nála. Alex apja épp szóra nyitotta volna száját, mikor felesége odébb lökte és csillogó szemekkel nézte a lányt.
- Bármiben. Végre történik is valami.
- Hallottunk a hadüzenetről. – jutott végre szóhoz a démonkirály.
- Hadüzenet? – nézett össze Alex és Jane. Erről ők valahogy lemaradtak.
- Igen. Állítólag a vámpírok elfoglaltak valami fellegvárat. – legyintett az asszony.
- Talán ez mégsem olyan kis dolog, ahogy azt hittük. – nézett az elsápadt Janere.
- Természetesen segítünk neked, hisz már a család tagja vagy. De ehhez be kell avatnod minket. – mondta a démonkirály és elindult egy ajtóhoz. – Kövessetek. – pár perc múlva egy tárgyalóterem féleségben találták magukat. Helyet foglaltak a kerek asztalnál.
- Kezdjük ott, hogy ez egy csapda.
- Csapda?
- A fellegvár egy titkos hely. A LegendaVilágban csak azok tudnak róla, akiket elfognak és oda hurcolnak.
- Szóval az egy börtön?  - kérdezte a nő.
- Rosszabb. Amikor Varrick megszerezte a trónt az öcsémet a kentaurokra bíztam. Kis idő múlva Varrick elfogott engem és árulónak kiáltott ki miután visszautasítottam, hogy a felesége legyek.  – Alex a szavak hallatára teljesen megfeszült és szinte kézzel fogható volt a vérszomja. – A fellegvárba vitt. A fellegvárról annyit kell tudni, hogy nagyon jó őrzött. Szinte lehetetlenség kijutni és bejutni annak, aki nem oda való. Ott kiváló harcosokat képeznek ki. Aki túléli az megmarad, aki nem az kínok között hal meg. Én közel ötven évig voltam fogoly, míg lázadást nem szítottam és valahogy kijutottam még néhány társammal. A fellegvár létezése szigorúan titkos így kizárt, hogy Varrick hadüzenetben a napvilágra hozná. Emellett a vámpírok jelenleg a tündék szövetségesei, szóval nem elfoglalták a fellegvárat, hanem maximum megkapták. – tájékoztatott mindenkit a teremben Jane.
- Akkor nem szabad segítséget nyújtanunk ahogy azt kérték.
- Neked mi a célod? – töprengett hangosan a démonkirály és fürkésző kék szemeit a lányra emelte.
- Végig néztem a családom lemészárlását. Ötven évet a fellegvárban töltöttem. Láttam szenvedni és éhezni a népemet. Ez nem elég indok, hogy a jogos trónörökös vissza követelje a helyét?
- Jogos. – bólogatott a démon.  – Tiéd a seregünk. A népünk és minden segítséget megkapsz, amire szükséged van. És most bocsássatok meg, de mennünk kell. Hivatalosak vagyunk egy megbeszélésre. – állt fel Alex apja.
- Köszönöm! – állt fel a lány is. Végre. Hosszú évek után övé lehet a győzelem. Mellette áll az, akit szeret. Jane teljesen felvillanyozódott. Övé volt a remény és a szeretet. Semmi másra nem volt szüksége.
 


***

- Édes az anyukád. – mosolygott a lány és leült az ágyra.
- Imádnak téged.
- Biztos?
- Biztos. – feküdt a lány mellé Alex és elkomorodott.
- Mi a baj?
- Nem is mondtad, hogy Varrick feleségül akart venni. De hisz a testvére vagy. – fintorgott Alex.
- Igen. Inkább meghaltam volna. – nézett le a kezére a lány.
- Az enyém vagy. Nem az övé. – morgott Alex és magához húzta a lányt.
- Félek az elkövetkezendő harctól.
- Megvédelek.
- Pont ez az. Nem akarlak elveszíteni. – nézett fel a lány Alex vörös szemeibe.
- Nem fogsz. Nem hagyom. The spaces between my fingers are right where yours fit, perfectly - Vanilla twilight by Owl City:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése